Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση του turkeyhistory.blogspot.com

Όταν ξεκίνησα να γράφω το μπλόγκ, από τα πρώτα πράγματα που έκανα,ήταν να ψάξω για άλλους σαν και εμένα,που να γράφουν για την Τουρκία. Βέβαια δεν βρήκα κάτι ακριβώς πάνω σε αυτό το αντικείμενο, παρ'όλα αυτά βρήκα αρκετά μπλόγκ για την Κωνσταντινούπολη. Τα περισσότερα από αυτά ήταν και είναι ανενεργά, ωστόσο βρήκα και κάποια άλλα ενεργά και αρκετά ενδιαφέροντα.
Την περασμένη Τρίτη είχα την ευκαιρία να περάσω στην Ασιατική πλευρά της Πόλης και να πάω στο όμορφο και διαφορετικό Μποστάντζι. Εκεί συνάντησα δυο bloggers της Πόλης τον Θοδωρή του  tixamperiaapothnpolh.blogspot.com/ και την Ισμήνη από το perpatoperpatomestinpoli.blogspot.com/.
Δυο πολύ ενδιαφέροντα άτομα με δυο φανταστικά μπλόγκ, κάποιοι μπορεί να τα γνωρίζετε ήδη, άλλοι θα τα μάθετε τώρα. Πραγματικά αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε λίγο τα δυο αυτά μπλόγκ. Εγώ παραπάνω δεν θα πω, από εδώ και πέρα η απόφαση δική σας.















Λοιπόν και αφού έκανα και διαφήμιση, ας επιστρέψω στο θέμα. Τα παιδιά ξεκίνησαν μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια, να δημιουργήσουν μια ένωση Ελλήνων μπλόγκερ της Πόλης. Από σήμερα  στην ένωση αυτή θα συμμετέχει και το turkeyhistory.

















Άντε και καλή αρχή...